最新的消息、最深入的探討、最有價值的話題、最資深的多啦迷、最多原創作品、最具氣氛的討論區就是這裡! 歡迎來到多啦A夢綜合討論天地!
多啦A夢小知識: 拔髮鏡子

重溫多啦A夢

有關叮噹的問題,討論,笑話...總之是有關叮噹的都歡迎到來

Re: 重溫多啦A夢

未閱讀文章 #81樓, 由 靈長類動物 » 2024-06-02, 週日 4:24 AM , 繁簡轉換:  

文章連結:
李燦蚊 - 31 May 2024 20:35 寫:
尼度可不可以井多d 0.0
典解無啦啦為左尼集而在小城註冊 0.0

當年小學生活無手機,平日都係返學/睇+錄多啦/睇漫畫 /打機,
睇返個集數number,呢集好易賺的100yen 應該係至net小人類集數裡面被抽起嘅,
之後被安排於第5輯播完的時間播放,於是呢2集都被歸納於第5輯。
因為一般多啦長期都係星期一播,呢集突然間在星期六播,而且得1集,
所以當年大家係有 討論
所以我都特登想參加討論而註冊成呢到嘅會員。

系米想同巧儀坐?
定有傑哥有其他心上人, 介5介意分享下

黃巧儀唔係我心上人- - 你個database 係咪有錯咗
我幫你update吓, 我中六同粟米一齊坐,我鍾意佢,但係我無同佢示愛,然後我嘅中學生涯都無拍過拖。
雖然呢一樣係我成長階段一個好大嘅遺憾,但呢d日常翻,特別係小丸子最多呢d 調位、選班長之類的劇情,
都會會心微笑。
詳情請留意我發佈嘅新歌,我會鉅細無遺將我嘅成長經歷寫哂喺歌裡面,你想知幾多都得,幫我comment like 同 share  (dora9)

另外,我宜家每日睇2段多啦故事,再每日上o黎呢到打讀後感。
因為應承咗你,暫時將呢d review 用文字表達先,日後先用影片介紹,希望你收貨 :clap:

頭像
靈長類動物
叮噹小城副城主
叮噹小城副城主

狀態: 潛水中
聲望值: 79
語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人

未閱讀文章 #82樓, 由 李燦蚊 » 2024-06-17, 週一 10:41 PM , 繁簡轉換:  

文章連結:
靈長類動物 - 01 Jun 2024 20:24 寫:當年小學生活無手機,平日都係返學/睇+錄多啦/睇漫畫 /打機,
睇返個集數number,呢集好易賺的100yen 應該係至net小人類集數裡面被抽起嘅,
之後被安排於第5輯播完的時間播放,於是呢2集都被歸納於第5輯。
因為一般多啦長期都係星期一播,呢集突然間在星期六播,而且得1集,
所以當年大家係有 討論
所以我都特登想參加討論而註冊成呢到嘅會員。

我都係錦, 真系好懷念果陣 / 3 \
可以日日放學無憂無慮咁睇多啦, 然後上網同傾, 尼D現實做唔到- -

靈長類動物 - 01 Jun 2024 20:24 寫:
黃巧儀唔係我心上人- - 你個database 係咪有錯咗
我幫你update吓, 我中六同粟米一齊坐,我鍾意佢,但係我無同佢示愛,然後我嘅中學生涯都無拍過拖。
雖然呢一樣係我成長階段一個好大嘅遺憾,但呢d日常翻,特別係小丸子最多呢d 調位、選班長之類的劇情,
都會會心微笑。

尼度可摸耳井多D 0.0  想聽吓小丑P ge 情史

靈長類動物 - 01 Jun 2024 20:24 寫:因為應承咗你,暫時將呢d review 用文字表達先,日後先用影片介紹,希望你收貨 :clap:

收貨, 都收貨, 哪次不收貨- -

李燦蚊
叮噹小城士兵長
叮噹小城士兵長

聲望值: 10
稍有作為稍有作為

未閱讀文章 #83樓, 由 靈長類動物 » 2024-06-18, 週二 3:28 AM , 繁簡轉換:  

文章連結:
李燦蚊 - 17 Jun 2024 14:41 寫:

呢方面無咩o野值得講 (dora18)
留意我最新動向啦, 整緊新歌, 應該月尾出到 , 你會知道更多故事

頭像
靈長類動物
叮噹小城副城主
叮噹小城副城主

狀態: 潛水中
聲望值: 79
語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人語出驚人

未閱讀文章 #84樓, 由 李燦蚊 » 2024-06-18, 週二 6:02 AM , 繁簡轉換:  

文章連結:
靈長類動物 - 17 Jun 2024 19:28 寫:
李燦蚊 - 17 Jun 2024 14:41 寫:

呢方面無咩o野值得講 (dora18)
留意我最新動向啦, 整緊新歌, 應該月尾出到 , 你會知道更多故事

講黎聽下, 順道當係比個機會你梳理下自己ge過去- -

李燦蚊
叮噹小城士兵長
叮噹小城士兵長

聲望值: 10
稍有作為稍有作為

上一頁

回到 ○叮噹(多啦A夢)○

誰在線上

註冊會員: Bing [Bot], Google [Bot], Tbot